17. juli 2007

2007 Fortyfive Wimbledon












Match mod The 45 Club

The 45 Club: Merete Collins (kaptajn), Julie Barber, Tricia Fenech, Di Gellender, Beatrice Hammond, Madeline Lawson, Gwen McCullock, Ivanka Riley, Rosemary Spence, Sylvia Steward, Gill Vaughan, Anne Williams, Colin Barber, Rob Barwich, Paul Fennick, Peter Friedmann, Bob Gasston, Terry Hammond, Bob Harrower, Tim Henley,Alistair Heapy, Alan Hodgson, Martin Hooff, Ray Jones, Mike Lynch, John Moody, Jack Vincent

DTV: Otto Buchwald (kaptajn), Vibeke Bendix, Kirsten Christensen, Gerda Damsgaard, Merete Hoff, Birgit Hoffmeyer, Frances Ingels, Melita Jørgensen, Lizzi Larsen, Annette Nederby, Marianne Novrup, Anca Tjellesen, Pernille Uhrskov, Vagn Hanson, Torsten Hoffmeyer, Niels Ole Ingels, Bent Ingevold, Finn Johansen, Lars Kastberg, Bo Kreilgaard, Helmer Seidahl, Erik Bolt Sørensen, Carl Toft.

11 mænd og 12 damer (piger) drog i løbet af søndag og mandag den 24. og 25.juni 2007 til London for at deltage i den traditionsrige match mod de engelske veteraner i The 45 Club. Holdet var under kyndig, myndig og venlig ledelse af Otto Buchwald, der med stor energi havde sørget for indkvartering, træningsbaner, billetter til Wimbledon og holdopstilling. En ting havde han dog ikke styr på: Vejret. Og dog, på trods af dystre forudsigelser og flodbølger rundt om London var vi kun generet af et par timers regnafbrydelse på Wimbledon mandag. Resten af programmet undgik mirakuløst regnmasserne.
Otto havde skaffet fornemme billetter til alle både mandag og tirsdag, hvor vi så stjerner som Federer, Mauresmo, Moya og Henman folde sig ud. Der var også lejlighed til at se de mindre kendte på de mindre baner kæmpe, så blodet sprang af neglene. Og en enkelt dansker, Kristian Pless. Alle var dog enige om, at den manglende kampgejst, han viste, måtte ændre sig radikalt, hvis han skulle gøre sig håb om at begå sig i det bedste selskab.
Det var noget helt andet med os. Efter en hvile/træningsdag mødte vi 45 Club torsdag og fredag. Alle var topmotiverede og kæmpede det bedste, de havde lært. Lars Kastberg mente, at han havde fundet nøglen til succes. Han skulle blot forbedre – væsentligt – slagrepertoire og tempo!
Torsdag spillede vi rene doubler og fredag mixed, 3 timer hver dag. Vabler, knæ-, ryg- og andre problemer blev ignoreret. Vores engelske modstandere var som altid uhyre behagelige at være sammen med – lige indtil vi skulle spille. De udviste alle som en et fantastisk blik for doublespillet. De spillede fladt, præcist og skarpt, alt i alt uforskammet godt. Vores herrer havde på forhånd sat deres lid til, at et historisk stærkt damehold kunne klare paragrafferne, men de engelske damer var bare også gode.
Efter 60 kampe - de fleste meget jævnbyrdige - blev det samlede resultat gjort op. 45 Club havde på trods af en heroisk indsats fra alle danskere vundet The Rocking Chair med sølle 22 partier! Stolen var dog blevet i Danmark, da det kostede en ekstra flybillet at fragte den til London, men et billede var medbragt.
Det engelske hold blev på 10.år ledet af Merete Collins. Merete sørgede for os på bedste måde. Hun er utroligt hjælpsom og gæstfri. Desværre har Merete besluttet at stoppe som kaptajn, men hun spiller heldigvis gerne med fremover. Merete havde arrangeretmiddag torsdag på en hyggelig italiensk restaurant og holdt et fantastisk garden party på hendes pragtfulde ”Manor” med super middag og levende musik. Til ære for hende dansede alle rundt om Merete til sangen ”She is so sweet”. En flot afslutning på en pragtfuld tur.
Stor tak til de utrættelige ledere Merete og Otto. Og til begge hold for rigtig godt selskab. Godt at vi aldrig bliver for gamle til at kæmpe og lege!

Torsten Hoffmeyer

Ingen kommentarer: